Over ons | Franse & Partners

Voorheen waren wij, Chris Franse en Elly van de Ree, collega's en na jaren heel prettig te hebben samengewerkt hebben wij op 01 januari 2013 onder de naam "Franse & Partners BV" onze eigen onderneming in financiële dienstverlening in Axel opgestart.
 
Ons eerste kantoor aan het eind van de Noordstraat, nabij de molen, bleek al na twee jaar te klein waarna we samen met het administratiekantoor Putter & de Boer het voormalige Rabobank gebouw, een eindje verderop in dezelfde straat hebben betrokken. Hiermee is onze droom werkelijkheid geworden. Een prachtig kantoor waar u makkelijk en overzichtelijk al uw financiële zaken, onder één dak kunt onderbrengen.
Wij ontzorgen u en u bespaart tegelijkertijd. Kortom "wij leveren nachtrust".
 
De taakverdeling binnen ons team is helder, Chris Franse en Marc Arens verzorgen de buitendienst. Zij komen voor advies bij u thuis of op de zaak en bieden u de benodigde ondersteuning bij het nemen van de juiste financiële of verzekeringstechnische beslissingen, maar ook bij het invullen van (schade) formulieren en de begeleiding bij de afwikkeling hiervan kunt u op ze rekenen.
  
Al uw financiële zaken op één adres onder één dak, één aanspreekpunt . Wij zijn er voor u.

Afspraak maken

Cookie instellingen